Jouw

Traject

MEER omzet. Meer focus.
Meer flow. Meer connectie.
Meer betekenis.

Meer jij.

Wil jij…

Geen korte aandacht, maar diepe verbinding?
Geen oppervlakkig gelul, maar eerlijke taal?
Geen gekende clichés, maar overtuigen op jouw manier?

Wil jij stoppen met hier en daar wat te proberen, hopeloos te puzzelen met losse flodders en urenlang naar een leeg scherm te staren terwijl anderen uit jouw branche ondertussen jouw lievelingsklanten helpen?

Wil jij jouw visie op jouw manier naar buiten brengen zodat je écht van betekenis en onweerstaanbaar bent voor jouw doelgroep?

En wil je niet langer wachten met 100% te doen waar jij goed in bent en daar ook daadwerkelijk een verschil mee te maken?

 

Dan is het Sans Sel traject jouw volgende stap.

Ons signature traject waarin we naar de kern gaan, van jouw bedrijf een herkenbaar en betekenisvol merk maken
en waarin jij leert hoe je zélf vanuit jouw missie kan ondernemen,
in je eigen woorden, beelden en gevoel.

VANUIT je PERSOONLIJKE kracht.

 • Je vindt het lastig om op te vallen tussen de andere ondernemers in jouw branche zonder te hoeven schreeuwen om aandacht. Je wil niet het zoveelste nummer zijn dat zomaar voorbij wordt gescrold, maar vanuit jouw visie en missie echt iets betekenen en daar ook voldoening uit halen.

 

 • Je hebt een andere kijk op de traditionele gewoonten in jouw branche en je wil het graag anders doen. Makkelijker. Leuker.

 

 • Je wil niet commercieel of oppervlakkig overkomen maar je vindt het lastig om consistent een aanbod te doen. Dus je zet heel af en toe een stap in die richting, maar dan reageert er bijna niemand, waardoor je stopt en denk dat er toch niemand geïnteresseerd is.

 

 • Je spendeert teveel tijd en energie aan het bedenken wat je nu weer op je socials moet posten. En al dat marketinggedoe zoals emailfunnels en online advertising zegt je niet veel, maar je voelt toch de druk om er ‘iets’ mee te doen waardoor je met veel losse flodders eindigt.

 

 • Je vindt het inspirerend om met andere ondernemers te sparren en je hebt behoefte aan het uitbreiden van je netwerk. Niet alleen om meer te verkopen, maar vooral om diep te verbinden.

Bonjour.

IS THIS YOU?

IN 4 STAPPEN NAAR JE
hoogste potentieel

VOORBEREIDING

We beginnen altijd met een vrijblijvende intake call om te kijken of we een match zijn. Voelen we ‘m allebei? Dan laten we er geen gras over groeien en krijg je bij de start meteen een uitgebreide vragenlijst en voorbereidende opdracht van me.

1.

STRATEGIE

Een strategie is the very core van je bedrijf: het bestaat niet alleen uit je missie, visie, doelgroep en kernwaarden, maar ook om waar je naartoe wil. Daarom is co-creatie in deze stap zo belangrijk. Tijdens verschillende 1-op-1 sessies gaan we samen aan de slag met het creëren van de strategie die naadloos aansluit bij jouw visie en wie jij in je kern bent.

Naast je merkstrategie ontvang je ook jouw merkverhaal of Brand Story, door mij geschreven. Een verhaal zo uniek als je persoonlijkheid. Hartveroverend en herkenbaar uit de duizenden, puur overtuigen door te vertellen waar jouw merk voor staat. Ohja, je slaat twee vliegen in één klap, want je mag er meteen mee pronken in al je communicatie-uitingen. Aantrekkelijke Instagram bio of catchy headline op je website, anyone?

2.

3.

COMMUNICATIEPLAN

Als we je strategie helemaal on point hebben, gaan we verder met het maken van een communicatieplan: hoe maak je een zo groot mogelijke impact met je visie en ben je van maximale waarde voor je doelgroep terwijl je bij jezelf blijft? We verzinnen leuke (social) campagnes en bedenken out-of-the-box ideeën om je doelgroep te verrassen. Vervolgens testen we samen alle onderdelen van het plan uit, evalueren we en scherpen we aan waar nodig.

4.

UITVOERING

We plannen een dag in waarin we samen aan de slag gaan met het uitvoeren van je plan.
Je websiteteksten, je social content, je mailfunnel of ander gedoe: dat ene communicatieding waar je de allergrootste hekel aan hebt (maar waar je de grootste winst behaalt), pakken we vandaag aan zodat je morgen van start kan.
Na een paar weken check ik even of al dat succes je nog niet naar het hoofd is gestegen. En als je nog vragen hebt, mag je die stellen.

4.

KIND WORDS

Marlou

FOTOGRAAF

 

Svea heeft me de juiste trap onder mijn kont gegeven om niet alleen in mezelf, maar ook in mijn bedrijf te gaan geloven door te triggeren wat al lang in mijn hart zat.

Anne

BUSSINESS COACH

 

Svea schrijft bijzonder rake teksten van heel hoog niveau. Ik had niet eens feedback op de eerste conceptversie, het was in één keer spot-on en nog zoveel beter dan ik had verwacht.

Dagelijkse Gedachte

BEWUSTZIJNSPLATFORM

Svea heeft een invoelende, empathische persoonlijkheid maar is niet bang om confronterende vragen te stellen.
Ze is gedreven, betrokken en energiek, en heeft een actiegerichte aanpak.
Haar sterkste punt is dat ze een andere manier van kijken binnen een bedrijf creëert.

Fabienne

STYLISTE EN FOTOGRAAF

Svea geeft je zelfvertrouwen en gaat op zoek naar de echte jij in je communicatie. Ze is professioneel, betrouwbaar, enthousiast en heeft een echte no-nonsense aanpak.
Door mijn merkverhaal heb ik een houvast en een nieuwe tone of voice gecreëerd

waardoor ik beter weet wie ik ben en hoe ik mijn ideale klant kan aanspreken. Ik raad Bureau Sans Sel zeker aan voor ondernemers die op zoek zijn naar teksten met gevoel, die jouw klanten meteen meenemen in jouw verhaal.

Acht jaar geleden vond ik het zelf ook lastig om mijn eerste bedrijf kloppend naar buiten te brengen, zonder het gevoel te hebben dat ik een oppervlakkig verkooppraatje afstak.

Sterker nog: ik stopte zelfs met ondernemen, omdat ik niet wist hoe mijn bedrijf succesvol kon groeien en ik toch mezelf kon blijven.

Een stuk of twintig paniekaanvallen later gooide ik mezelf in het diepe, verhuisde ik van Brussel naar Amsterdam en leerde ik alles wat te leren viel over eerlijke communicatie en overtuigen met gevoel.

Vandaag doe ik wat ik vroeger dacht niet te kunnen, en maak ik wél een verschil met mijn visie.

Vandaag ben ik schrijver, merkstrateeg en expert in emotionele relevantie.

Vandaag versmelt ik jouw verhaal met jouw potentieel.

What you see
is what you get,

want na het traject:

 • krijg je emotionele relevantie: je doelgroep voélt jouw meerwaarde, je merk is hartveroverend en je weet hoe het gaat met love at first sight: je krijgt alle aandacht en de kans om je merkbeloften waar te maken. Emotie raakt ons, beweegt ons, verandert ons.

 

 • ben je onderscheidend met één pakkend verhaal. Ik beschrijf niet alleen wie je bent, maar ook wat er in je zit. Alles waar jij voor staat, gebundeld in jouw Brand Story.

 

 • heb je een gegronde, verdiepende basis en houvast om mee verder te gaan.
  Je strategie is een fundament waar je op kan bouwen en de springplank naar je grootste dromen.

 

 • krijg je meer helderheid en kan volop van je business genieten, van te doen waar je hart van aan gaat zonder je te laten tegenhouden door losse flodders of miscommunicaties want als je weet wat je wil zeggen en hoe je dat op jouw manier doet, dan heb je het moeilijkste gehad.

 • krijg je meer verdieping in je bedrijf: je groeit zonder dat je oppervlakkig wordt

 • begrijpt je doelgroep wat je bedoelt en je kan een diepe connectie met hen maken. Dat zorgt ervoor dat ze naar je willen luisteren/met je willen praten en je impact dus ook dieper gaat.

 

 • sta je dichter bij jezelf, meer dan ooit in verbinding met je kracht en je missie. Je wéét je wat je waarde is en durf je daar ook voor te staan en zelfzeker te communiceren.

 • schuif je die sales scripts aan de kant en communiceer je radicaal open vanuit jouw hart.

 

 • breng je mensen in beweging met je missie en visie. Je wordt een natuurlijke inspirator.

Wil jij graag naast jouw traject ook een nieuwe website, logo en branding, copywriting, social media management, marketing en advertenties, fotografie en/of videografie? Dan verweven we dit als supplement in jouw traject! Prijs per onderdeel op aanvraag.

Voorbereidende vragenlijst

Inspirerende goodiebox

7x strategische 1-op-1 sessies

1 samenwerkdag incl lunch van 10-16u

4x 30 min calls

Tussendoor begeleiding via WhatsApp

4 community inspired online/offline gatherings

Strategisch communicatieplan

Jouw Brand Story door mij geschreven

Jouw Strategy book met:
– Kernwaarden
– Kernboodschappen
– Doelgroep en ideale klant
– Tone of voice

 

Het traject duurt vier maanden en je betaalt 2250,- euro ex btw per maand in vier maandelijkse termijnen.

Wil jij graag naast jouw traject ook een nieuwe website, logo en branding, copywriting, social media management, marketing en advertenties, fotografie en/of videografie? Dan verweven we dit als supplement in jouw traject! Prijs per onderdeel op aanvraag.

KIND WORDS

Rose

Castingbureau we talk human

 

Ik ben fan! Svea voelde al snel aan waar ik naartoe wilde. Ze is to the point en denkt out of the box. Ze maakt helemaal waar wat ze zegt.

Nikki

Wedding planner by big days

 

“Dit was een match made in heaven! Svea heeft een heerlijke positieve energie én kennis van zaken. Ze schakelt snel en stelt kritische vragen. Zo fijn om te merken dat ze zo goed begrijpt wat ik voor ogen heb, sterker nog: mij helpt vormen wat ik voor ogen wil hebben. Het maakt me een stuk ‘moediger’.”

Sharon

LADYLAWYER

“Een “about me” pagina die meer bij mij als persoon paste, dat was de taak die ik Svea gaf met het schrijven van mijn brand story. En ik kan niet anders zeggen dan dat dat hartstikke gelukt is. Als je samenwerking begint met kaas en wijn delen in de zon op een Amsterdams balkon, dan weet je al dat het niet verkeerd kan lopen. Ik heb méér gekregen dan wat ik van tevoren verwacht had, en dat verraste me. Svea is erg sterk in het vertalen van wat in je zit (waarvan je zelf blijkbaar niet eens bewust bent).
Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een uniek vertaling van je merk!“

Lichelle

CONCEPTSTORE HIPP

Svea is direct, eerlijk maar ook liefdevol. Door op een gezellige manier over mijn bedrijf te praten, gaf ze me extra vertrouwen en kreeg ik het gevoel dat mijn bedrijf in goede handen terecht is gekomen. Ik heb niet het gevoel dat ik vergeleken werd met andere projecten, en dat zorgt ervoor dat ze van elk merk een uniek en bijzonder verhaal kan maken. Mijn verhaal is nog mooier geschreven dan ik had verwacht. Het is zo leuk om het te lezen, alsof ik het zelf geschreven zou hebben. Echt supergoed gedaan!

+ In welke taal wordt mijn merkstrategie en merkverhaal geschreven?

Bij ons krijg je natuurlijk een garantie op een foutloze tekst. Alles wordt in het Nederlands geschreven, waarna het wordt nagekeken en indien gewenst, vertaald naar het Engels door een Nederlands/Engelse vertaler.

+ Kan ik ook in termijnen betalen?

Natuurlijk! Het aantal termijnen is bespreekbaar tijdens het kennismakingsgesprek.

+ Hoe lang duurt het traject?

Het traject duurt tussen de 6 en 8 weken. Naargelang jouw specifieke deadlines kunnen we flexibel zijn in tijdsduur.

+ Kan ik ook alleen een merkverhaal zonder strategie afnemen?

Nee. Ik heb dit eerder wel gedaan, maar daarbij liep ik er elke keer tegenaan dat de reeds bestaande strategie niet voldoende was en ik dus alsnog een mini strategie moest maken. Precies om deze reden heb ik ervoor gekozen om één traject aan te bieden, ook omdat ik er van overtuigd ben dat jij veel sneller en doelgerichter kan werken met een volledige merkstrategie.

+ Zijn de sessies face-to-face of via Zoom?

Het kan allebei! Ik vind het zelf natuurlijk heel gezellig als je langskomt bij mij op kantoor in Amsterdam, maar mocht je zelf de voorkeur geven aan Zoom, is dat natuurlijk ook een optie.

+ Heb je een voorbeeld van hoe zo'n merkstrategie eruit ziet?

Als je graag wat voorbeelden wil zien, kan ik je tijdens ons kennismakingsgesprek een paar projecten tonen.

+ Zitten communicatie-uitingen zoals social media management, fotografie, websites etc. bij het traject inbegrepen?

Nee. Een veelgemaakte fout is dat veel ondernemers eerst beginnen met het investeren in een branding, fotografie, een website etc. die ze dan na een half jaar beu zijn omdat er geen diepere betekenis in zit. Als je één ding kan kiezen om in te investeren, dan kies je best voor een merkstrategie. Het scheelt je zoveel tijd, energie en geld omdat je met je merkstrategie veel sneller en duidelijkere keuzes kan maken op vlak van je communicatie-uitingen. That said, wij bieden na tijdens het traject alle mogelijke communicatie-uitingen aan die passen bij jouw strategie. Geef aan wat je nodig hebt, en wij regelen de rest.

Heb je interesse in een traject?
Vertel me meer over jezelf en je bedrijf via dit contactformulier, mail me via svea@bureau-sans-sel.com of app me via +31 6 21 52 56 82 en ik neem contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

1 + 7 =