Ik ken je nog niet, maar ik weet zeker dat we al één ding gemeen hebben: onze bijzondere visie waarmee we écht van betekenis willen zijn. Oppervlakkigheid en klakkeloos doen wat de rest doet, is niet iets waar ons innerlijk vuur van gaat branden. Wij streven naar echt zijn, naar eerlijke woorden en staan voor waar we in geloven – no matter what.

Het krachtig
communiceren van jouw visie is een uitdaging.

Jij voelt je visie door je hele lichaam stromen, en je wil die ook op een overtuigende manier met de wereld delen. Maar iets dat zo diep uit je hart komt, is niet altijd even helder naar buiten te vertalen. Ik weet dat het krachtig communiceren van jouw visie een uitdaging kan zijn. Ik begrijp hoe frustrerend het is om teveel tijd en energie te verliezen aan het zoeken naar de juiste woorden, beelden en stijl. Hoe lastig het is om eeuwig te twijfelen en van gedachten te veranderen. Hoe het voelt om geblokkeerd te zitten, terwijl je zoveel te geven hebt.

Acht jaar geleden vond ik het zelf ook lastig om mijn eerste bedrijf kloppend naar buiten te brengen, zonder het gevoel te hebben dat ik een oppervlakkig verkooppraatje afstak.

Sterker nog: ik stopte zelfs met ondernemen, omdat ik niet wist hoe mijn bedrijf succesvol kon groeien en ik toch mezelf kon blijven.

Dat maakte me onzeker, en dat was zonde, want ik voelde dat ik een verschil kon maken met mijn visie.

Een stuk of twintig paniekaanvallen later gooide ik mezelf in het diepe, verhuisde ik van Brussel naar Amsterdam en leerde ik alles wat te leren viel over eerlijke communicatie en overtuigen met gevoel.

Vandaag doe ik wat ik vroeger dacht niet te kunnen, en maak ik wél een verschil met mijn visie. Vandaag versmelt ik jouw verhaal met jouw potentieel en zorg ik samen met mijn team voor verbinding tussen mens en merk. Vandaag ben ik schrijver, merkstrateeg en expert in emotionele relevantie, zodat je niet alleen in het hoofd van je doelgroep zit, maar ook – en vooral – in hun hart.

‘DIT WAS EEN KRACHTIG STARTPUNT VOOR HET CREËREN VAN ZOVEEL MOOIS.’

Pauline

Intentionele Fotograaf

‘DANKZIJ SVEA BEN IK NOG TROTSER OP MIJN BEDRIJF EN BEN IK IN STAAT OM HARTEN TE RAKEN, TE VERBINDEN MET MIJN IDEALE KLANT, TE CREËREN EN TE GROEIEN.’

Hellen

Intuïtief begeleider bij Mom The Journey

‘Ik ben een gelukkig mens nu ik eindelijk mijn Brand Story met trots mag vertellen, met een authentieke en unieke tone of voice, en een heel heldere visie hebt waar ik mijn bedrijf en merk naar toe ga brengen.’

Eva Luna

Women’s Health Coach

We beginnen altijd bij jouw unieke kern. Vanuit jouw verhaal en visie creëren we een krachtig, emotioneel relevant en betekenisvol merk van waaruit je écht kan verbinden met jezelf, met je doelgroep en je community.

(Re)branding
traject

We maken van jouw merk een totaalbelevenis.
We beginnen bij een sterke en unieke merkstrategie en maken die tastbaar door de juiste woorden, beelden en branding bij elkaar te puzzelen tot een krachtig merk.

STRATEGIECALL

Altijd al een strateeg on speed dial willen hebben? In een (Zoom)call van 1 uur tijd lossen we je grootste communicatie-probleem op.
Ik luister naar je, denk met je mee en bundel mijn advies in een handige pdf met praktische take-aways.

SANS SEL
TRAJECT

Het traject waarin we van jouw bedrijf een betekenisvol en relevant merk maken. In co-creatie werken we samen aan een krachtige merkstrategie en een hartveroverend communicatieplan waarmee je vanuit jouw missie en visie kan ondernemen.

SANS SEL
SUR MER

Ongedwongen ondernemersevents op het strand met je nieuwe lievelingsmensen.

Pauline

Intentionele Fotograaf

Svea vraagt net zolang door tot ze de echte kern te pakken heeft. Om vervolgens die kern op papier terug te zien, op een verbindende en waardevolle manier, betekent echt alles.

Mijn Brand Story is zo mooi dat het haast onwerkelijk is. Hier kan ik álles mee doen. Hier kan ik álles aan koppelen. Dit was een krachtig startpunt voor het creëren van zoveel moois.

Hellen

Coach bij Mom The Journey

Dankzij Svea ben ik nog trotser op mijn bedrijf en ben ik in staat om harten te raken, te verbinden met mijn ideale klant, te creëren en te groeien.

Svea is een buitengewoon fijn mens met veel kennis en een bereidheid om die ook te delen. Ze geeft net the extra mile en ik voel mij echt gewaardeerd als klant. Voor mij is alles nieuw en met Svea aan mijn zijde voel ik me krachtig. Werk samen met Svea als je jouw visie vertaald wil hebben naar een hartverwarmende boodschap die je het gevoel geeft een betekenisvol bestaan te hebben.

Eva Luna

 

Women’s health coach

De samenwerking met Bureau Sans Sel overtrof mijn verwachtingen. Svea was vanaf het begin super open, luisterde goed en kwam al gauw met een hoop ideeën! Waarin de reguliere ondernemers bijna ‘overpriced’ zijn, levert Svea zoveel waarde. Ik ben een gelukkig mens nu ik eindelijk mijn Brand Story met trots mag vertellen, met een authentieke en unieke tone of voice, en een heel heldere visie hebt waar ik mijn bedrijf en merk naar toe ga brengen. I am ready to conquer the world!

Fabienne

Styliste en fotograaf

‘Svea geeft je zelfvertrouwen en gaat op zoek naar de echte jij in je communicatie. Ze is professioneel, betrouwbaar, enthousiast en heeft een echte no-nonsense aanpak.
Door mijn merkverhaal heb ik een houvast en een nieuwe tone of voice gecreëerd

waardoor ik beter weet wie ik ben en hoe ik mijn ideale klant kan aanspreken. Ik raad Bureau Sans Sel zeker aan voor ondernemers die op zoek zijn naar teksten met gevoel, die jouw klanten meteen meenemen in jouw verhaal.

Je hebt je missie dan wel kraakhelder in je hoofd en in je hart, maar even in een paar zinnen verwoorden wat je nu precies hoe en voor wie waarom doet, is een ander verhaal.